Velkommen til stoleunderlag.dk

Find det helt rigtige stoleunderlag som beskytter gulve og tæpper fra slitage og snavs.

Derfor skal du bruge et stoleunderlag

Derfor skal du bruge et stoleunderlag

billige stoleunderlag

Der er flere rigtige gode grunde til at man skal bruge et stoleunderlag.

Vidste du for eksempel at mange gulvfabrikanter vil annullere deres garantier, medmindre du bruger underlag til kontorstole? Det er fordi uden gulvbeskyttere, så kan rullende kontorstole beskadige gulvflader.  Stoleunderlag beskytter gulvbelægninger fra ridser, skrammer og andre slidmærker som kunne opstå med kontorstole.

 

stoleunderlag beskytter gulvet

Undgå disse skrammer med et stoleunderlag

 

Stoleunderlag gør det også meget nemmere at flytte rundt på kontorstolen inden for dit arbejdsområde. Det kræver faktisk 80% mindre indsats at rulle din stol på et underlag end på et tæppe, og hvis man ruller rundt på et tæppe hele dagen, så kan det forårsage rygsmerter og træthed i benene.

Hvis man har et gulvtæppe, så skal man også huske på den statiske elektricitet som et tæppe genererer. En antistatisk stoleunderlag forhindrer at det når hen til din computer eller andet elektronisk udstyr, som i værste fald kan medføre at du mister data eller kan skade dit udstyr.

Med den rigtige stoleunderlag er det altså lettere at flytte rundt på dit arbejdsområde, du forlænger dit gulvs levetid , du minimerer smerter i ryg og ben og du beskytter dit udstyr fra statisk elektricitet.

Du kan læse mere om køreunderlag til gulvet her. Der vil man også kunne finde et stort udvalg af forskellige underlag til rigtig gode priser.

Camilla

Lukket for kommentarer.