Velkommen til stoleunderlag.dk

Find det helt rigtige stoleunderlag som beskytter gulve og tæpper fra slitage og snavs.

Stoleunderlag til gameren

Stoleunderlag til gameren

Stoleunderlag for gamere

Hvilket stoleunderlag er godt til gameren?

Det er naturligvis ikke kun os der arbejder på kontor, der har brug for stoleunderlag. Det har gameren derhjemme også. Min søn elsker at spille på sin computer, og hans kontorstol “flyver” ofre frem og tilbage i takt med frustrations-niveauet stiger og falder. Det slider på gulvet, så der er naturligvis brug for et godt stoleunderlag – men hvilket?

 

Sort, grøn, blå og rød dominerer farvevalget på gamer stolunderlag

Når det kommer til farverne på stoleunderlag til gamere, så er der fire farver der fuldkommen dominerer billedet. I modsætning til de oftest gennemsigtige stoleunderlag, der anvendes på kontoret er gamerens stoleunderlag for det meste sort. Derudover er det forsynet med dekorationer i form af lyn eller logoer i grønne, blå og røde/orange nuancer. Sådan er moden inden for stoleunderlag til gamere. 

 

Størrelse og form på stoleunderlag til gamere

Det er ikke kun med hensyn til farven, at stoleunderlag til gamere adskiller sig fra kontorstolsunderlag. Oftest er gamerens stoleunderlag væsentligt mindre, da de er designet til børneværelser, kollegieværelser osv. hvor pladsen oftest er mere trang. Derudover er et gamer stolerunderlag ikke nødvendigvis firkantet (kvadratisk), som på et kontor. Det er lige så ofte rundt. Jeg har ikke selv prøvet et rundt stoleunderlag endnu, men visuelt ser det enormt flot ud.

 

Der er ingen pigge på gamerens stoleunderlag

I mit sidste indlæg beskæftigede jeg mig bl.a. med pigge eller ej på stoleunderlag. Det spørgsmål opstår praktisk talt aldrig, når det kommer til gamer-specifikke stoleunderlag. De er praktisk talt altid uden pigge. Og oftest designet af blødere plastic-materialer end deres “fætre” på kontoret. Det er således ikke ualmindeligt at et gamer-stoleunderlag kan rulles sammen. Det går naturligvis en smule ud over holdbarheden, men til gengæld er det meget praktisk, hvis man skal have det med til f.eks. LAN-party eller lignende.

Camilla

Lukket for kommentarer.